SUPRA Cables - Konstruerad och tillverkad i Sverige


Product of the year

Att investera i påkostade kablar till sin HiFi- eller hembioanläggning är en relativt ny trend och vi på Jenving Technology AB anser oss stolt vara pionjärer. Före 1976 ansågs en lampsladd på 2 x 0,5mm2 vara tillräckligt. Därför lanserade företagets grundare Tommy Jenving Supra Cables.

Vi inledde med dagens högtalarkabel Supra Classic 2 x 2,5mm2, vilket skakade om marknaden rejält. Efter detta banbrytande nya sätt att se på kablar, har hela världen försökt följa efter. Supra Cables är originalet!

Den stora skillnaden är att där Jenvings Supra Cables verkligen levererar kvalitet i alla led, från den elektriska uppbyggnaden till materialvalen, översvämmas dagens marknad av kablar, som i de flesta fall endast består av en tjockare isolering, häftigt designade gjutna kontakter och ett tunt lager plätering på kontakterna. Kundnyttan är oftast minimal, trots ett kundpris som ofta närmar sig vårt. Se till att fråga efter Supra Cables, originalet!

Sedan Supra Cables introducerade sin första kabel har det tillkommit en stor mängd innovativa produkter och snarare som regel än undantag följer utmärkelser såsom ”best buy”, ”bäst i test”, ”prisvärd” med flera när branschmedia testar våra kablar. Vi konstruerar allt vi gör enligt vårt grundläggande koncept No-Nonsense och enkelt uttryckt ska kundnytta och prestanda alltid gå före allt annat. Som ägare av Supra Cables ska du uppleva en betydande skillnad i ljud och bildkvalitet!

No-Nonsense konceptets hörnstenar:

  • Högsta möjliga materialkvalitet, t ex rejäl 24 karat kontaktplätering
  • Teknisk förankring, som ska ge mätbara kundfördelar samt en design som ska vara innovativ
  • Egen, full, kontroll av konstruktion och tillverkning
  • Tillverkning av licensierad personal i Ljungskile, Sverige